- -€2.56
Nattokinase
Natto, een typisch Japans gerecht, ontstaat na een fermentatieproces van soja. De fermentatie wordt op gang gebracht door de bacterie Baccillus natto uit rijststrohalmen. Tijdens de fermentatie maakt deze bacterie tevens een uniek enzym ‘nattokinase’.
Samenstelling per softgel
% RI* | ||
Nattokinase | 50 mg | |
Vitamine E | 6,7 mg | 56% |
*RI = Referentie Inname
Ingrediënten
Vulstof (rijstolie), Stabilisator (capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water), nattokinase 50 mg, Antioxidant (d-alfa-tocoferol vitamine E, Emulgator (SOJA LECITHINE), Kleurstof (gele bijenwas, geelwortel, titaniumdioxide).
Gebruik
1 tot 3 x daags een softgel
Niet gebruiken samen met trobolytica en antistollingsmiddelen.
Fabrikant
Springfield Nutraceuticals BV
Simon Stevinstraat 15
3261 MG Oud-Beijerland
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Data sheet
- Merk
- Springfield
- Inhoud
- 90vc
Specific References
- EAN13
- 8715216208776
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought: