Kombucha ginger & matcha double fermented bio
Mattisson Kombucha Ginger & Matcha Double – Fermented Bio
Ginger Matcha Kombucha drink. De rietsuiker wordt omgezet door Kombuchafermenten en bevat hierdoor geen restsuiker. De basis is Ginger aangevuld met Matcha. Naar eigen smaak mengen met fruitsap of natuurlijke zoetmiddelen. Probiotisch, bevat geen restsuiker, van nature bruisend, niet-gepasteuriseerd.
Ingredienten
Gefilterd water (omgekeerde osmose), rietsuiker* (omgezet tijdens het natuurlijke gistingsproces), Ginger* 15%, Matcha* 3%, levend Kombuchaferment*.
Voedingswaarde per 100 ml
Energie | 18,4 kJ / 4.4 kcal |
Vet | < 0.1 g |
waarvan verzadigd | < 0.1 g |
Koolhydraten | 0,9 g |
waarvan suikers | < 0.2 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | < 0.1 g |
Zout | < 0.01 g |
Alc. | < 1,0% vol |
Gebruik
Naar eigen smaak mengen met fruitsap of natuurlijke zoetmiddelen.
Koel, droog en afgesloten bewaren. Ook na openen houdbaar tot aangegeven THT, mits goed afgesloten.
Fabrikant:
Mattisson Healthcare BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought: