• -1,02 €

Psyllium powder bio

Save 1,02 €
10,53 € 11,55 €
Tax included
Purasana Psyllium powder bio
  • Marke: Purasana
  • Inhalt: 200g
  • EAN: 5400706205603

Betaal veilig met iDEAL Betaal veilig met Bancontact Betaal veilig met Mastercard Betaal veilig met Visa Betaal veilig met Sofort

Purasana psyllium poeder is afkomstig van de geplette zaden van Plantago ovata plant die haar oorsprong kent in India. 

Vanwege het variërende Indische klimaat, waarbij hete zomers worden afgewisseld door fikse moessonregens vormt het de regio bij uitstek voor de teelt van dit gewas.

Psyllium is de ideale manier om de vezelinname te verhogen! De in de zaadhuid voorkomende voedingsvezel kan meer dan het veertigvoudige van het eigen gewicht aan water binden.

De psylliumvezels hebben specifieke eigenschappen die de darmwerking en stoelgang kan stimuleren. Deze bevat twee typen vezels: wel en niet oplosbare. De niet oplosbare vezel zorgt voor bulk en kan daardoor voor een regelmatige en betere stoelgang zorgen*. 
De wel oplosbare vezel absorbeert water, gif- en afvalstoffen en kan zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Ingredienten
100% biologisch psyllium* poeder uit India.
*afkomstig van biologische teelt.

gemiddelde voedingswaarde 100g
energie 757 kJ/189 kcal
vetten 0.4 g
     waarvan verzadigde vetzuren 0,05 g
koolhydraten 0.4 g
     waarvan suikers 0.1 g
vezels 91 g
eiwitten 0.5 g
zout 0,1 g

Gebruik
De gemiddelde aanbevolen dosering voor psylliumvezels is 5g in 200ml vruchten of groentensap voor de maaltijden. Kun je twee keer per dag een dosering nemen. Daarnaast moet er voldoende water gedronken worden.
Niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar.

Droog bewaren en de zak na elk gebruik goed sluiten.

Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België

Purasana
960273

Data sheet

Merk
Purasana
Inhoud
200g
Biologisch
Ja
Vegan
Ja

Specific References

ean13
5400706205603
New
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...