Wit brood mix glutenvrij
Meel voor wit brood
Ingredienten
Glutenvrij tarwezetmeel, verdikkingsmiddel (guargom), MAGERE MELKPOEDER, dextrose, zout, suiker, LUPINEMEEL
Kan sporen bevatten van ei, soja, noten, sesam
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1419 kJ/ 339 kcal
Vetten 0,2 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,0 g
Koolhydraten 81,8 g
waarvan suikers 4,7 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 1,3 g
Zout 1,8 g
Droog, koel en na opening goed afgesloten bewaren.
Gebruik
Voor 1 brood:
500 gram Glutenvrij meel
1 zakje droge gist of 25 gram verse gist
400-450 ml koud water.
Broodbakmachine:
Meng de gist met het water en giet de mengeling in de bakvorm van uw broodbakmachine.
Zet het apparaat aan en voeg al roerend de broodmix toe. Gebruik het standaardprogramma en laat gedurende +/- 3 uur bakken.
Oven:
Meng de gist met het water (in een mengkom). Voeg de broodmix toe en roer gedurende een 4-tal minuten (best met een houten lepel). Giet nu het deeg in een met boter ingesmeerde bakvorm. Dek af met bakpapier en laat gedurende 50 tot 70 minuten bakken aan een temperatuur van 200 °C
Fabrikant:
Damhert Nutrition nv
Kapelstraat 154
B-3550 Heusden-Zolder
Belgie