Kombu Bio
6,19 €
Shoyu Sojasaus. Op traditionele Japanse wijze bereide sojasaus uit Japan. Shoyu is een lichte, maar vol smakende sojasaus en op natuurlijk wijze gefermenteerd. Als smaakmaker is shoyu niet overheersend, maar juist smaakverrijkend.
Ingrediënten:
water, SOJABONEN*, TARWE* (gluten), zeezout, koji-ferment
* = van biologische landbouw NL-BIO-01
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 264 | kJ |
Energie(kcal) | 62 | kcal |
Eiwit totaal | 8,8 | g |
Koolhydraten totaal | 6,2 | g |
Suikers | 0,0 | g |
Vet totaal | 0,1 | g |
Vet verzadigd | 0,0 | g |
Voedingsvezel | 0,7 | g |
Natrium | 4815 | mg |
Zout | 12,2 | g |
Customers who bought this product also bought:
check_circle
check_circle