Genmai miso ongepasteuriseerd glas bio
Terrasana Genmai miso ongepasteuriseerd bio
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 18 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen.
Ingredienten
SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 769 | kJ |
Energie(kcal) | 183 | kcal |
Eiwit totaal | 11,0 | g |
Koolhydraten totaal | 19,3 | g |
Suikers | 12,0 | g |
Vet totaal | 5,8 | g |
Vet verzadigd | 1,0 | g |
Voedingsvezel | 4,9 | g |
Zout | 11,4 | g |
Gebruik
Rijst miso is licht, goed van smaak en de zoetste soort miso. Ideaal voor de zomerse misosoep of om met andere soorten te mengen. Het eigent zich ook heel goed voor sauzen, dressings en smeersels. Het bevat relatief veel graansuikers en weinig zout.
Distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought: