Proceli Vienes baguette
Glutenvrij stokbrood op basis van mais. Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Ingredienten
Maïszetmeel, water, suiker, margarine [plantaardige oliën en vetten (palm, kokosnoot, zonnebloem), water, emulgator: E471, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel: E202, aroma's, kleurstof: carotenen], tapiocazetmeel, rijstmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, gist, emulgator: E472e, zout, rijsmiddel: E450, E500; rijstzemelen, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: E281, E202; aroma's.
Kan sporen bevatten van ei
Voedingswaarde per 100 gram: |
|
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
Vetten |
|
- waarven verzadigd |
|
Koolhydraten |
|
waarvan suikers |
|
Voedingsvezel |
|
Eiwitten |
|
Zout |
|
Gebruik
Maak de stokbroden klaar door ze 5 minuten in de oven te doen of door ze door te snijden en 3 minuten op de grillplaat te leggen. Beleg ze vervolgens met je favoriete beleg en geniet!
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland