Zuurdesem quinoa glutenvrij

3,25 €
Tax included
Fermenteerbaar quinoa-desem glutenvrij

check Auf Lager: weniger als 10 Stück verfügbar

Betaal veilig met iDEAL Betaal veilig met Bancontact Betaal veilig met Mastercard Betaal veilig met Visa Betaal veilig met Sofort

Glutenvrije fermenteerbaar quinoa-desem

Ingredienten
gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
*80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01.
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel…

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 367 kcal / 1548 kJ
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Eiwitten 19,5 gram
Koolhydraten 55,4 gram
- waarvan suikers 4,7 gram
Voedingsvezels 9,8 gram
Zout 0,02 gram

Gebruik
Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Tenminste houdbaar tot einde: zie op verpakking.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES

 

Ma Vie Sans
950759

Data sheet

Merk
Ma Vie Sans
Inhoud
50g

Specific References

ean13
3380380070983
New
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...