Instant miso soep gember 4 x 15 gram bio

5,48 €
Tax included
Traditionele Japanse soep
  • Marke: Lima
  • Inhalt: 4x15g
  • EAN: 5411788043212

Betaal veilig met iDEAL Betaal veilig met Bancontact Betaal veilig met Mastercard Betaal veilig met Visa Betaal veilig met Sofort

Traditionele Japanse soep

De Instant Miso soep Gember, is een van de soepen uit het instant Miso gamma. Miso is een pasta van gefermenteerde soja, die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen, maar ook omwille van zijn hoogwaardige eiwitkwaliteit. De Miso Soep met Gember voldoet aan de verwachtingen van de moderne consument, die op zoek is naar oosterse smaken in combinatie met gebruiksgemak. Deze Miso soep Gember is een oosterse smaaksensatie van gember, rijstmiso, mirin (zoete Japanse rijstwijn), Shoyu (een saus van gefermenteerde soja en tarwe) en zeewier, afgekruid met een snuifje witte peper en cayennepeper. Deze soep is rijk aan eiwitten en vezels.

Ingredienten:
Miso van volle rijst* 59% (SOJA*, volle rijst*, zeezout, water, A. Oryzae), mirin* (water, rijst*, zoete rijst*, A. Oryzae), Shoyu* (water, SOJA*, TARWE*, zeezout, A. Oryzae), water, moutstroop* (GERST* (GLUTEN), zeezout, zeewier Wakame (Undaria pinnatifida), zeewier: Kombu extract, gember* 0,2%, witte peper*, Cayennepeper*.
Kan sporen bevatten van noten en pinda's
*van biologische teelt 

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram  
Energie 498 kJ
119 kcal
Vet 3.8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.6 g
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.8 g
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 2.4 g
Koolhydraten 11 g
waarvan suikers 8.0 g
Vezels 3.3 g
Eiwitten 8.4 g
Zout 12.8 g
RI: Referentie-inname van een gemiddelde
volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Gebruik
Doe de inhoud van een zakje in een mok, voeg kokend water toe en laat het smaken!

Fabrikant:
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

Lima
799858

Data sheet

Merk
Lima
Inhoud
4x15g
Biologisch
Ja

Specific References

ean13
5411788043212
New
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...