- -0,17 €
Agar agar poeder bio
Save 0,17 €
2,67 €
2,84 €
Tax included
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.
Ingredienten:
Agar-Agar poeder
*uit biologische landbouw
Voedingswaarden
g/100 ml | Portie 2g | % RI* | RI* | |
---|---|---|---|---|
Energie (kJ) | 758 | 15 | ||
Energie (kcal) | 188 | 4 | 0.19 | 2000 |
Vet | 0.10 | 0.00 | 0.00 | 70g |
> waarvan verzadigd | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 20g |
> mono-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
> poly-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
Koolhydraten | 4.20 | 0.08 | 0.03 | 260g |
> waarvan suikers | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 90g |
Vezels | 83.30 | 1.67 | 6.66 | 25g |
Eiwitten | 1.00 | 0.02 | 0.04 | 50g |
Zout | 0.08 | 0.00 | 0.03 | 6g |
Gebruik:
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Fabrikant:
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België
799884
Data sheet
- Merk
- Lima
- Inhoud
- 12g
- Biologisch
- Ja
Specific References
- ean13
- 5411788045759
New
chat
Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.