Lijnzaad heel
Lijnzaad kan in vele gerechten verwerkt worden. De ongebroken variant is van betere kwaliteit dan de gebroken, dit komt doordat het oxidatie proces geen invloed heeft gehad op het product. Gebroken lijnzaad wordt beter opgenomen door het lichaam dan ongebroken lijnzaad. Lijnzaad pas kort voor gebruik vermalen/breken.
Lijnzaad is vezelrijk.
Lijnzaad kan toegevoegd worden aan muesli en kan verwerkt worden in brood, koekjes of muffins, maar ook in een pizzabodem. Je kan het over een salade strooien of een zelfs beetje lijnzaad mengen met gekookte rijst (na het koken toevoegen). De mogelijkheden met lijnzaad zijn eindeloos.
Ingredienten:
Lijnzaad.
Energie:
|
1530 kJ / 370 kcal |
Eiwitten: | 23,5 g |
Koolhydraten: waarvan suikers |
20,0 g 1,4 g |
Vetten: | 25,7 g |
Voedings vezels: | 29,0 g |
Gebruik
Lijnzaad kan toegevoegd worden aan muesli en kan verwerkt worden in brood, koekjes of muffins, maar ook in een pizzabodem. Je kan het over een salade strooien of een zelfs beetje lijnzaad mengen met gekookte rijst (na het koken toevoegen).
Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought: