Cacao poeder bio
Cacaopoeder is afkomstig van de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. Om cacaopoeder te maken wordt gebruikgemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Onder hoge druk wordt de massa uitgeperst, zodat er cacaopoeder en -boter ontstaan.
100% puur, onbewerkt en vrij van toevoegingen, rawfood
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)
Ingredienten
Biologische cacao poeder.
Land van herkomst: Dominicaanse Republiek
Allergeneninformatie:
Kan sporen van gluten, noten,soja, pinda's, sesam, melk en melksuiker.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1430 kJ / 342 kcal |
Vetten | 11 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6,5 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
Eiwitten | 24 g |
Zout | 0,19 g |
Gebruik
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)
Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek
Data sheet
- Merk
- Bountiful
- Inhoud
- 150g
- Biologisch
- Ja
Specific References
- ean13
- 8718503323824