Cacao raw powder bio
Biotona Bio Cacaopoeder Raw is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Voor Biotona Cacaopoeder worden 100% biologische Criollo cacaobonen uit Peru gebruikt, afkomstig van bomen op een mineraalrijke vulkanische grond. Het poeder wordt via een ambachtelijk proces door koude persing gewonnen uit gefermenteerde en zongedroogde bonen. Het resultaat is een 100% puur en raw cacaopoeder, onveranderd, ongezoet en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.
Ingredienten
Cacaopoeder* (Theobroma cacao) (100%).
*biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energetische waarde | 1582 kJ - 378 kcal |
Vetten | 14 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6,4 g |
Koolhydraten | 25 g |
waarvan suikers | 8,1 g |
Voedingsvezels | 22 g |
Eiwitten | 26 g |
Zout | 0,03 g |
Gebruik
Roer Biotona Bio Cacaopoeder Raw in (plantaardige) melk, aangezoet met Biotona SuperSweet of ander zoetmiddel. Probeer het ook eens samen met andere superfoods in een heerlijke smoothie of als ingrediënt in allerhande gerechten of gebak
Koel, droog en in het donker bewaren.
Fabrikant
KeyPharm Laboratories
Siemenslaan 11
8020 Oostkamp
Belgie