Wijnsteenzuur bakpoeder bio
It's Amazing Wijnsteenzuur bakpoeder bio
Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.
Biologisch wijnsteenbakpoeder
Ingrediënten
Maiszetmeel, zuurteregelaar: room van tandsteen 24.7%, klontermiddel: natriumbicarbonaat.
Voedingswaarde per 100 g | |
Energie | 1004 kJ / 233 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 44,2 g |
waarvan suiker | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwit | 0 g |
Zout | 17,51 g |
Gebruik
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel.
Bewaren
Koel, droog en gesloten bewaren.
Fabrikant/distributeur
Naproz Zwolle BV
Postbus 1038
8001 BA Zwolle
Je review kan niet worden verzonden
Rapporteer reactie
Melding verzonden
Je melding kan niet worden verstuurd
Schrijf een review
Review verstuurd
Je review kan niet worden verstuurd
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...
